• Aslan Hürkus: Görevimiz Gökbey-

  • Players
  • Kayra Özdemir, Elif Gizem Aykul
  • Director
  • H. Sinan Güngör

Aslan Hürkus: Görevimiz Gökbey-

Gökbey, një helikopter goditës, i fuqishëm dhe miqësor, është gjallëruar me një gur blu të dizajnuar me të dhënat e marra nga guri Hürkus. Scarface, i cili mori përsipër biznesin pasi Feriti u kap nga ekipet e policisë, prodhoi një gur të kuq të marrë pothuajse tërësisht me energji negative.

  • Players
  • Kayra Özdemir, Elif Gizem Aykul
  • Director
  • H. Sinan Güngör

Sessions

BİZE
YAZIN