• Ticket to Paradise-

  • Players
  • Julia Roberts, George Clooney
  • Director
  • Ol Parker

Ticket to Paradise-

Një çift i divorcuar që bashkohet dhe udhëton në Bali për të ndaluar vajzën e tyre të bëjë të njëjtin gabim që mendojnë se kanë bërë 25 vjet më parë.

  • Players
  • Julia Roberts, George Clooney
  • Director
  • Ol Parker

Sessions

BİZE
YAZIN