• Avatar-

  • Players
  • Sigourney Weaver, Zoe Saldana, Sam Worthington
  • Director
  • James Cameron

Avatar-

Një marins paraplegjik i dërguar në një mision unik në hënën Pandora, ndahet midis ndjekjes së urdhrave të tij dhe mbrojtjes së botës që ai mendon se është shtëpia e tij.

  • Players
  • Sigourney Weaver, Zoe Saldana, Sam Worthington
  • Director
  • James Cameron

Sessions

BİZE
YAZIN