• Baris Akarsu Merhaba-

  • Players
  • Hüseyin Avni Danyal, Şafak Pekdemir, Almile Ada, İsmail Ege Şaşmaz
  • Director
  • Mert Dikmen

Baris Akarsu Merhaba-

Një histori jete e Baris Akarsu, i cili ishte një muzikant dhe aktor turk i rock-ut.

  • Players
  • Hüseyin Avni Danyal, Şafak Pekdemir, Almile Ada, İsmail Ege Şaşmaz
  • Director
  • Mert Dikmen

Sessions

BİZE
YAZIN