• Çakallarla Dans 6-

  • Players
  • Şevket Çoruh, Timur Acar
  • Director
  • Murat Şeker

Çakallarla Dans 6-

Pas vitesh përpjekjesh të dështuara për t'u pasuruar dhe aventura të ndryshme të rrezikshme, Gökhan, Necmi, Servet dhe Hikmet janë të gjithë të papunë dhe të shkatërruar plotësisht. Një letër nga Manolya, motra e humbur e Fatmës, sjell shpresë të re.

  • Players
  • Şevket Çoruh, Timur Acar
  • Director
  • Murat Şeker

Sessions

BİZE
YAZIN